CHARAKTERYSTYKA:
• Niewielkie urz?dzenie kontroluj?ce
• Do 8 linii monitorowanych przez przep?ywomierze (flowmeters)
• Cyfrowy przep?ywomierz - Digiflow
• Sygna? alarmowy
• Wielopoziomowe zabezpieczenie has?em
• Raporty stanu zapasów
• Mo?liwo?? czyszczenia serwisowego
• ??czno?? punktu sprzeda?y z oprogramowaniem Digitot
KORZY?CI:
• ?atwy monta?, który nie zmienia stylistyki baru
• Zagregowana informacja o stanie zapasów
• Zapewnia dok?adne pomiary
• Informuje, kiedy zawarto?? piwa w beczce wyczerpuje si?
• Uniemo?liwia dost?p do danych i systemu osobom nieupowa?nionym
• Wskazuj? poziom zapasów na bie??co
• Zapisywanie czynno?ci wykonywanych podczas konserwacji linii
• Szybkie i ?atwe porównania stanu produktów i sprzeda?y oraz bie??ce raportowanie
Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Inne
Digitot Polska |
|||||||
Ulica: | Marynarska 21 | ||||||
Miasto: | Warszawa | ||||||
Kod pocztowy: | 02-674 | ||||||
Region: | mazowieckie | ||||||
Kraj: | Polska | ||||||
Telefon: | ++48 22 607 05 81 | ||||||
Faks: | ++48 22 607 05 82 | ||||||
|
|||||||
|
|||||||
Osoba kontaktowa |
|||||||
ImiÄ™ i Nazwisko: | Paulina Adamczyk | ||||||
Telefon komĂłrkowy: | ++48 509 70 32 04 | ||||||